Wie ben ik?

Mijn naam is Naveed, een gemotiveerde belegger die graag andere mensen helpt. Delen is overigens vermenigvuldigen. Dan hoor ik je denken, waarom vraag je dan geld voor het rapport? In mijn optiek is dit rapport het veelvoudige waard en is deze investering in dit rapport dan ook een schijntje. Uit onderzoek is gebleken dat als iets gratis aangeboden wordt of weinig kost de bereidheid en de motivatie bij de persoon vele malen lager ligt. Je hebt er inmiddels weinig voor hoeven doen.

Na een wat saaie hbo-studie economie ben ik na mijn opleiding direct in de edelmetaalbranche beland. Op het moment ben ik werkzaam bij een Multinational binnen de Edelmetaalwereld. Zelf heb ik nu inmiddels meer dan 14 jaar ervaring met handelen in edelmetalen, voornamelijk goud en zilver. Daarnaast ben ik al ruim 3 jaar actief geïnteresseerd in het beleggen in Uranium aandelen. Uiteindelijk ben ik na vele technische analyses, artikelen, webinars en gedeelde fundamentele analyses alsmede gesprekken tot de conclusie gekomen dat er maar een ding mogelijk is voor de uranium spotprijs, dat is omhoog

Mijn ideale positie van besteedbaar vermogen:

35%

Edelmetaal

15%

Crypto

25%

Cash positie

25%

Aandelen

Schuiven naar boven